Priser för samtal och paket

Du är mycket välkommen att boka en gratis telefontid innan du eller ni bestämmer er för att ta hjälp av mig som terapeut. Då kan vi reda ut om jag kan hjälpa just er och om jag kan förstå vad som händer. Nedan finns priser för enskilda samtal och de paket som jag förespråkar, då jag vet att det är en effektiv väg för varaktig förändring.

Paket för ungdomar

Behandlingsserie för ungdomar med ångest, självskada eller depression, med sex insatser som ger förutsättningar för verklig förändring. Det som ingår i detta paket är:

  1. Upprättande av behandlingsplan.

  2. Två familjesamtal med hela familjen á 90 minuter.

  3. Tre samtal med dig som ungdom á 60 minuter

  4. Ett föräldrasamtal med endast föräldrarna á 120 minuter

  5. Pärm med planering, anteckningar och informationsblad för att kunna gå tillbaka till vårdplanen och allt som hör till behandlingen.

  6. En valfri bok till ungdom och förälder.

Kostnad: På förfrågan (första samtalet ingår i detta paket). Läs mer om behandlingsserien här.

Fortsättningssamtal, efter att ha gått i genom ett paket, enligt offert/överenskommelse. Vill du inte gå vidare efter det första familjesamtalet i ett paket betalar du bara för det första samtalet.

 

Fristående samtal

Samtal för ungdom 60 minuter – 1 000:-

Familjesamtal och Föräldrasamtal 90 minuter – 1 700:-

Parterapi och familjerådgivning 45 minuter 1 000:- – 90 minuter 1700:-

Psykoterapi 45 minuter – 750:-

Samtal vid kris 60 minuter – 1 000:-

 

Det är lätt att betala hos mig!

Det går bra att boka tid och betala direkt här på hemsidan. Ni betalar smidigt med ert kort på Valei här på hemsidan eller hos mig när ni kommer. Ni kan betala eller avbetala i er egen takt. 

Det är även möjligt att be om en faktura. Min fakturatjänst behöver då göra en kostnadsfri kreditprövning. och en administrationskostnad tillkommer.