Är du ung och mår dåligt?

eller är du förälder till ett barn som mår dåligt?

Är du barn eller ungdom och lider av, eller tror du att du lider av, depression, ångest eller ett självskadebeteende? Mår din ungdom psykiskt dåligt, är du som förälder orolig, har du svårt att få hjälp?

Självklart är det viktigt att få ställa frågor och berätta om hur just vi har det. Tveka inte att boka en gratis telefontid eller fyll i kontaktformuläret. Du kan även boka tid direkt hos mig.

Ett alternativ till bup - barn och ungdomspsykiatrin

Jag är utbildad terapeut - socionom med den grundläggande psykoterapi-utbildningen och med lång erfarenhet.

Det är stressande, jobbit att vänta på tid för bedömning och behandling på Barn och Ungdomspsykiatrin - BUP.

Du kan vända dig till mig för samtalsbehandling, inför en bedömning eller beslutad behandling på BUP. Har du som barn, ungdom eller ditt barn svåra tankar kring att ta ditt liv skall du ringa BUP akuten - information finns på 1177 .Vårdguiden - . Självklart är du välkommen att ta kontakt med mig - jag hjälper dig till BUP!

Jag erbjuder enskilda samtal, Familjesamtal, Föräldrasamtal för barn, ungdomar som mår dåligt och deras familjer.

Min erfarenhet är att en serie med tre samtal för barnet-ungdomen, två Familjesamtal - varav ett bedömningssamtal och ett Föräldrasamtal ger grogrund för förändring. Önskar du en serie får du ett paketpris, välja tider som passar dig, en vårdplan, valfri bok.

Vill du prata med mig innan du bestämmer dig kan du boka en gratis telefontid.

Vad kostar det - hur betalar jag? Hur bokar jag!

Det är viktigt att en behandling följer en Vårdplan - vad är problemet, målet - och hur tar vi oss dit. Det ger dig en kontroll över kostnaden. Sex insatser - ett “paket” ger grogrund för förändring kostar 6500:-. Köp inte grisen i säcken! Boka ett Bedömnings samtal - vill du köpa paketet dras det av paketpriset. Har allt löst sig i halvtid, betalas inte använd tid tillbaka.

Betalvägar

Du kan självklart boka en tid och betala på plats med kort.

Du kan betala i samband med bokningen, välja att avbetala genom Klarna om du önskar.

Betalningen kan även delas upp med faktura - då tillkommer adm kostnad.

Samtal - psykoterapi till ungdom 750:-

Familjesamtal, Föräldrasamtal 45 min a 1700:-, 120 minuter a 2000:- (bokas med Bosse)

Fördjupad psykosocial utredning och bedömning 750:- för varje 45 min. (bokas med Bosse)

Hur bokar jag

Du är självklart välkommen att ringa mig och fråga.

Jag behöver båda vårdnadsgivares godkännande för individuella samtal med barn och ungdom.

Jag föreslår att ni bokar “ett första samtal” på boknings - sidan. Det är ett bedömningsamtal, ett viktigt samtal för Vårdplanen - vad är problemet, målet - och vägen dit. Det är ett samtal som sedan ingår när du bestämmer dig för ett paket.

En stark inre kraft – min grundsyn

Ungdomar med psykisk ohälsa

Min grundsyn bygger på att vi människor har en stark inre kraft, att vi vill vara tillsamman, att vi är glada, ledsna, arga, nyfikna, kreativa och vara lagom lata allt eftersom vad som händer i våra liv. När vi hindras att vara alla dessa fina mänskliga uttryck blir vi ledsna, deprimerade, oroliga, rädda och ångestfyllda. När ångesten blir för stark kan vi i en kort sekund uppleva ett lugn vid självskada, sedan kommer ångsten farande allt värre.

De olika samtalen är del av en större helhet – ett övergripande mål. Vi planerar besökstider utifrån dina önskemål, vissa kvällar går att boka.

Du bokar genom kalendern på denna sida, där du också kan betala. Du är även välkommen att tala med mig och boka med mig om detta är något för dig. Ring mig på telefonnummer 073-781 53 74 eller boka gratis telefontid genom bokningskalendern.