Är du ung och mår dåligt?

eller är du förälder till ett barn som mår dåligt?

Är du barn eller ungdom och lider av, eller tror du att du lider av, depression, ångest eller ett självskadebeteende? Mår din ungdom psykiskt dåligt, är du som förälder orolig, har du svårt att få hjälp?

Jag är utbildad terapeut med lång erfarenhet och jag kan hjälpa.

Jag erbjuder enskilda samtal eller hela paket för barn och ungdomar som mår dåligt. Vill du prata med mig innan du bestämmer dig kan du boka en gratis telefontid.

En stark inre kraft – min grundsyn

Ungdomar med psykisk ohälsa

Min grundsyn bygger på att vi människor har en stark inre kraft, att vi vill vara tillsamman, att vi är glada, ledsna, arga, nyfikna, kreativa och vara lagom lata allt eftersom vad som händer i våra liv. När vi hindras att vara alla dessa fina mänskliga uttryck blir vi ledsna, deprimerade, oroliga, rädda och ångestfyllda. När ångesten blir för stark kan vi i en kort sekund uppleva ett lugn vid självskada, sedan kommer ångsten farande allt värre.

De olika samtalen är del av en större helhet – ett övergripande mål. Vi planerar besökstider utifrån dina önskemål, vissa kvällar går att boka.

Du bokar genom kalendern på denna sida, där du också kan betala. Du är även välkommen att tala med mig och boka med mig om detta är något för dig. Ring mig på telefonnummer 073-781 53 74 eller boka gratis telefontid genom bokningskalendern. 

Paketerbjudande

Jag erbjuder ett paket med sex insatser som ger förutsättningar för verklig förändring. Här kan du boka ett första samtal, boka paket och betala hela paketet. Du kan alltid boka en gratis telefontid – varmt välkommen!