Ungdomar med psykisk ohälsa

Känner du igen dig i att vänta på behandling på BUP.
Det finns hjälpa att få nu. Boka eller ring mig idag - tid inom en vecka!

Det finns hopp! Samtalsterapi hjälper när du/ditt barn mår psykiskt dåligt. Här hittar du enskilda samtal, Familjesamtal och Föräldrasamtal.

Familjerådgivning – parterapi

Behöver du snabb hjälp på tillgängliga tider! Boka eller ring mig. Tid inom en vecka.

För er som har problem i er parrelation finns det verktyg och hjälp att få. Jag som terapeut hjälper er att nå fram och komma vidare i er relation med allt ifrån kommunikation till att sexlivet inte fungerar.

Psykoterapi för dig i kris

Du som mår dåligt och är inne i en kris i livet kan få hjälp i psykoterapi. Genom samtal och terapi kan vi förändra det dåliga i livet. Det kan bla. vara till följd av relationsproblem eller problem på arbetsplatsen.


Boka en terapi eller gratis telefontid idag. Tid inom en vecka.

 

Boka ett första samtal eller en gratis telefontid.

 
 

Må bättre med terapi

En varaktig förändring

Terapi kan vara den bästa investeringen du gör i ditt liv, om det får dig att må bra. För en varaktig förändring rekommenderar jag en behandlingsserie med den insats som krävs för att skapa den förändring ni önskar

Terapeut Bosse Wiberg

Om terapeut Bosse Wiberg

Jag är socionom i grunden och utbildad på att möta ett barn som individ och sitt sammanhang. Jag tror på allas vår inre kraft och att vi kan förändra våra liv om vi vill. Hör av dig till mig om du vill ha hjälp på vägen. Det finns hopp, det finns hjälp!